Férfiak Nők Fellini
2015. február 28. írta: Tamás Gergely

Férfiak Nők Fellini

A Miskolci Balett márciusi bemutatója igazi kuriózumnak számít! A korszakalkotó olasz filmrendezőnek, Federico Fellininek emléket állító táncelőadás keretében a Balett táncosai a férfi és női kapcsolatok rejtelmeibe kalauzolnak bennünket. Hogyan kerülnek egymás mellé emberek? Milyen hatalom hatására maradnak együtt, és miért távolodnak el egymástól? A szorongás, a bizalmatlanság és a félelem milyen kapcsolatokat szül? És honnan származik az a mágikus valami, amit szerelemnek nevezünk?

A bemutató különlegessége, hogy két különböző koreográfiából áll, melyek közül az egyik Kozma Attila, a Miskolci Balett művészeti vezetője, a másik Stayce Camparo, Németországban dolgozó amerikai koreográfus munkája lesz.

Előadások:

Már. 08. vasárnap 19 óra

Már. 14.  szombat 17 óra

Már. 22. vasárnap 19 óra

Már. 27. péntek 17 óra

További infó: itt

Facebook: itt

Jegyvásárlás a színház mellett lévő jegyirodában vagy itt online.

A bejegyzés trackback címe:

https://welovemiskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr577229065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása