Beharangozó: MIEZ 10 jubileumi koncert a Művészetek Házában
2016. február 16. írta: Tamás Gergely

Beharangozó: MIEZ 10 jubileumi koncert a Művészetek Házában

Az ILLÉS együttes 2005. augusztusi utolsó csíkszeredai és budapesti koncertjei után a Miskolci Illés Emlék Zenekar alapítói arra vállalkoztak, hogy  a magyar rock- beat zene úttörő zenekarának szellemét és életművét megpróbálják a színpadon életben tartani, és népszerűsíteni az Illés együttes dalait a fiatal korosztály körében is.

A M.I.E.Z. megalakulása óta szerte  Magyarországon és az ország határain túl (Felvidék, Erdély), számos rendezvényen lépett fel, ahol a halhatatlan Illés slágereken kívül néhány, az ILLÉS életműben ritkaságnak számító dal csendült fel.
 
A Miskolci ILLÉS Emlék Zenekar maga mögött tudhatja az ILLÉS együttes tagjainak támogatását, akikkel számos közös koncertet adhatott már a zenekar. A MIEZ részt vett a 2014-es Beatünnep ILLÉS 50 koncert előkészületeiben illetve 2015-ben a Tied a világ... című ILLÉS színdarabban kapott szerepet.

A közelmúltban a zenekar megkapta Szörényi Levente megtisztelő, személyes ajánlását.

MIEZ 10

Az idén 10 éves Miskolci ILLÉS Emlék Zenekar 2016. április 16-án tartja jubileumi koncertjét a Művészetek Házában.  A koncert díszvendége Szörényi Levente lesz, akinek személyes ajánlását 2013-ban megkapta a zenekar.

Az est folyamán a MIEZ számos vendégzenésszel egészül ki, és eddig nem hallható, különleges hangzást kapnak a jól ismert Illés dalok. A női szólamokat Varga Andrea (Miskolci Nemzeti Színház) varázsolja színpadra, míg Négyesi Dániel (Miskolci Dixieland Band) harsonán csatlakozik a zenekarhoz. Szántó Sándor ütőhangszeren kíséri végig a teljes koncertet és Járvás Vivien a lírai dalokban csellón játszik.

miez10_plakat.jpg

 

Dátum: 2016.04.16.  19.00 óra

Helyszín: Művészetek Háza- Miskolc

Belépőjegy: 1.500 Ft

Jegyek kaphatók a Miskolci Kulturális Központ központi jegypénztárában. (Miskolc, Rákóczi u. 2. Tel: 508-844)

A bejegyzés trackback címe:

https://welovemiskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr868395904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása