Hagyományos disznótoros hétvége az Oroszlános borvendéglőben Tállyán
2015. január 28. írta: Tamás Gergely

Hagyományos disznótoros hétvége az Oroszlános borvendéglőben Tállyán

Időpont: 2015 január 30. - 2015 február 1.

Péntek:

Könnyű, háromfogásos vacsora

Szombat:

8:00 h pálinkás koccintás után kezdődhet a disznóvágás*
8:30 h reggeli (sült vér, kenyérlángos)
14:00 h ebéd (Laci pecsenye, rántott karaj, házi kenyér, házi savanyú)
19:00 h hagyományos falusi disznótoros vacsora (orja leves, toros káposzta,hurka,kolbász, hagymás törtburgonya)
Szauna, forró jacuzzi a nap fáradalmainak levezetésére

 * a szombati napon a disznó feldolgozása zajlik az Oroszlános udvarán

Vasárnap:

•reggeli: hurka-kolbász, abált szalonna, tojásos velő

 

Meg akarja tapasztalni nagyapáink korában hogyan is zajlott a disznóölés? Belekóstolna a munkafolyamatokba és a régi ízekbe? Pálinkával indítjuk a munkát a hideg szombat reggelben, majd a reggeli, ebéd, az esti disznótor: minden úgy mint rég. Vegyen részt a feldolgozás munkálataiban!

 

Foglaljon már most szobát a január végi disznóvágásunkra, ha biztosra akar menni.

 

 

Árak:

Szálló vendégeknek a csomag ára: 39.900 Ft / fő/ 2éj

Hurka-kolbász tepertő csomag vásárolható: 5000 ft/csomag

Csak a disznóvágáson résztvevőknek egész napra: 9500 Ft

Ebéd+vacsora: 6500 Ft

Vacsora: 5500 Ft

 

Regisztráció: info@oroszlanos.hu

Forrás: http://oroszlanos.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://welovemiskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr737119327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása