Borvacsi a Drótban Kovács Antival (03.27)
2015. március 10. írta: Tamás Gergely

Borvacsi a Drótban Kovács Antival (03.27)

Családi birtokokat, kis kézműves borászokat mutatunk be, akik ipari technológiát nélkülözve, kizárólag szőlőt, szakértelmet, és türelmet tartalmazó borokat készítenek a legnagyobb tisztelettel. 
“Sokak számára a kézműves jelző nem jelent mást, mint eladásösztönzést. Aggatják is őket mindenre, és ha már így belelendültek, akkor rögtön az árakat is emelik, gyakran az égig. És részben igazuk van! Az ipari technológiáról, mindenféle – borba igazából nem való segédanyagról, mesterséges színről, ízről lemondani: nem olcsó. Ugyanis szakértelemmel, odafigyeléssel, türelemmel, szőlővel(!) kell azokat pótolni! ” //Kovács Antal örökös magyar sommelier bajnok//

Házigazdánk: a ma legnagyobb szaktekintélynek tartott Kovács Antal örökös magyar sommelier bajnok! 
Időpont: 2015.03.27.
Kezdés: 19.00

M E N Ü 

→ KÚCS PINCE PÉCSI IRSAI OLIVÉR 2014
Párolt lazac meleg spárgasalátával, MÁDI friss sajttal, citrommal, balzsamecettel

→ VARISZKUSZ PINCE NADAPI RAJNAI RIZLING 2012
Kacsa raguleves májával, nyelvével

→ BENCZE CSALÁDI BIRTOK SZT.GYÖRGY-HEGYI PINOT NOIR 2013
Ropogós malaccsászár sült édesburgonya-pürével, pecsenyelével

→ NYOLCAS ÁDÁM EGRI MERLOT 2013
Marhanyak bulgur piláffal, mogyoróhagymás-fűszeres sabayonnal

→ TURJÁN PINCE TOKAJI KÉSEI SÁRGAMUSKOTÁLY 2011
Nagyon csokoládés mandulatorta

A menü ára: 11.990.-Ft+10%felszolgálási díj!

A bejegyzés trackback címe:

https://welovemiskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr197258297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása