Bemutatkozik: Öreg Miskolcz Hotel
2015. február 02. írta: Tamás Gergely

Bemutatkozik: Öreg Miskolcz Hotel

Miskolc történelmi belvárosában, frekventált helyen, fekszik a2005 - ben Art Deco stílusban épült, a hagyományos miskolci építészethez alkalmazkodó családias hangulatú négycsillagos Öreg Miskolcz Hotel.  A történelmi külső modern felszereltséggel, a hazai és a nemzetközi trendekhez alkalmazkodó 23 szobás épület, csupán pár percre található Miskolc kulturális és történelmi főutcájától, amely a múlt század hangulatát idézi. A hangulatos hotelben található légkondicionált szobák minden igényt kielégítenek, zuhanyzós fürdőszobával, internetcsatlakozási lehetőséggel, minibárral és TV - vel, valamint íróasztallal vannak felszerelve. A szállodában ingyenes Wifi, zárt parkoló (25 autó), 24 - órás portaszolgálat és wellness részleg várja a pihenni vágyókat. Az Öreg Miskolcz szaunaparkja, amely infraszaunával, szaunával, két merülő medencével és hidromasszázs zuhanykabinnal kényeztet, pihentető élményt, valódi felüdülést nyújthat a vendégeknek. A hotel étterme magyaros és nemzetközi éteremmel várják a Miskolc gasztronómiai értékeit megismerni vágyókat. A hotelben lehetőség van kisebb létszámú (max 15 fő) tréningek, konferenciák lebonyolítására, a szálloda különtermében, az étterem alkalmas kisebb családi és egyéb események, üzleti megbeszélések lebonyolítására, max. 30 főig. A klasszikus Miskolc történelmi, kulturális értékei pár lépésre találhatók a stílusában is a klasszikus városképet idéző szállodától, hiszen pár lépésre elérhetjük, valamint besétálhatunk Miskolc Színházi életébe is, a Déryné utcára, ahol az ország első kőszínháza vár ránk. Mozgássérültek és kisgyermekes családok számára is ajánlott, a nem dohányzó szobákkal felszerelt szálloda. 

Öreg Miskolcz Hotel ****:

3525 Miskolc, Horváth Lajos ut 11

Elérhetőség:

Telefon:  46/550-55046/550-551

E-Mail: hotel@öregmiskolcz.hu

Weboldal: http://www.oregmiskolcz.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/OregMiskolcz

oreg.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Térkép: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://welovemiskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr627133289

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csütörtöki lakmározás az Öreg Miskolczban 2015.02.15. 14:47:24

Öreg Miskolcz Hotel ****: 3525 Miskolc, Horváth Lajos ut 11 Elérhetőség: Telefon:  46/550-550, 46/550-551 E-Mail: hotel@öregmiskolcz.hu Weboldal: http://www.oregmiskolcz.hu/ Facebook: https://www.facebook.com/OregMiskolcz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása