Áprilisi végi Kisvonatozás
2016. április 28. írta: Tamás Gergely

Áprilisi végi Kisvonatozás

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. 2016. április 30-án szombaton egy rendhagyó vonatozásra várja az érdeklődőket a kisvasút lillafüredi fővonalára! Kisvasutunk idén első alkalommal csatlakozik az országos “Te Szedd!” akcióhoz. A cél, hogy megtisztítsuk a lillafüredi kisvasút környékét.

 

Ha Ön is úgy érzi, hogy szívesen tenne környezetünk tisztaságáért és a lillafüredi kisvasút rendezett környezetéért, tartson velünk most szombaton “szemétszedő” vonatozásunkra!

 

A rendezvényen való részvétel természetesen díjmentes! A program keretében reggel rendhagyó összeállítású (teher és személykocsit is továbbító) vegyesvonattal utazunk majd Miskolc-Dorottya utcáról Garadnára, ahonnan gyalogosan indulunk lefelé a vasút mentén, összegyűjtve a fellelhető hulladékot. Különvonatunk “követ” bennünket, a megtelt szemeteszsákokat a besorozott teherkocsiba helyezzük.

 

Találkozó reggel 8:00 órakor Miskolc-Dorottya utca állomáson!

 

A rendezvényről minden fontos tudnivaló megtalálható az ÉSZAKERDŐ Zrt. honlapján - www.eszakerdo.hu  -, illetve közvetlenül erre a linkre kattintva.

 

A rendezvényen való részvételi szándékukat kérjük jelezzék a kisvasut@eszakerdo.hu ímélcímen!

A bejegyzés trackback címe:

https://welovemiskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr838671382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása