Helynekem: Kaukázus (02.21.)
2015. február 12. írta: Tamás Gergely

Helynekem: Kaukázus (02.21.)

A Kaukázus egy magyar alternatív rockzenekar, amely 2002 - óta áll a magyar zene szolgálatában, egy hosszabb szünet után 2013 - ban újra alakultak, és most itt vannak :)

2014-ben megjelent K.U.S. /Kérni Ugyanazt Semmi/ című album bemutató és 5 közel év után ismét a városi klubéletet felpezsdítő országjárás első állomása! (Na jó, itt pont jártunk már...)
Továbbra is globkrit és társadalomkritikus ám még inkább szerethető és dinamikus, a tartós békében rendíthetetlenül hívő Kaukázus az Agyhalálból bekapcsolódik az Élettérbe, nem utazik Angliába, de a Gellért hegyi luxuslakásból Lifftel surran ki Lángosért, a piacara, aztán Celebekkel áll sorba a Pingvinek Szexuális életének feljavítására alapított alapítvány toborzóján, amit a Rendőrségnek persze, elfelejtettek bejelenteni.

Jegyár: 1400 Ft elővételben /1800 Ft a helyszínen 

Helyszín: Helynekem Miskolc

Időpont. 2015 február 21. 20:00

Utána buli hajnalig (500 Ft.)

További Infók: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://welovemiskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr157165073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása